Tuurin Autokatsastus Oy

Tervetuloa Tuurin Autokatsastus Oy:n kotisivuille!

Sivuilta saat tietoa ajoneuvojen katsastusasioista.


Olemme korjaamoista riippumaton vahvasti suomalainen vaihtoehto.


Haluamme tarjota laadukkaita katsastuspalveluita joustavasti edulliseen hintaan asiantuntemuksella ympäristönäkökohdat huomioiden.

Asemalla teitä palvelemassa Hannu Saario ja Janne Vähämäki.

Meillä on huippunykyaikaiset tilat ja laitteet. Voit seurata katsastajien työskentelyä katsastustiloissa tai lukea lehtiä viihtyisissä ja tilavissa asiakastiloissamme nauttien kupin kuumaa kahvia, teetä tai muita tarjolla olevia virvokkeita.

Suurin osa asiakkaistamme tulee aikaa varaamatta, silloin kun heille parhaiten sopii, mutta voit myös halutessasi varata ajan ja pääset jonottamatta palveltavaksi.

Ajoneuvoille, jotka tarvitsevat raskaanlinjan, (kuorma- ja linja-autot ja varsinaiset perävaunut) on hyvä huomioida sellainen seikka, että asemallamme ei suoriteta ko. katsastuksia.

Katsastukseen tullessa ilmoittaudu toimistoon rekisteröintitodistuksen ja päästömittaustodistuksen kanssa, jos se on etukäteen tehty. Katsastaja palauttaa avaimet ja asiapaperit katsastuksen päättyessä ja antaa tarkastukseen liittyvää informaatiota.

Meillä onnistuvat myös kilpa-autojen kuntotarkastukset, niitä varten on hyvä varata soittamalla aika. Kilpa-autoja tarkastaa Vähämäki Janne.